Massage met warme stenen

Traditionele Thaise Massage

schouderbehandeling.jpg

Een Thaise Traditionele Massage ook wel Yoga Massage genoemd, revitaliseert en werkt verfrissend. Ervaar een diepe ontspanning en laat de vermoeidheid en stress uit je spieren kneden tot het laatste restje spanning verdwenen is. De ‘Sen’ energielijnen worden via duimen en handpalmen gestimuleerd en laten geblokkeerde energie terug stromen. Stijve gewrichten en spieren worden uitgerekt. Deze behandeling is bijzonder geschikt voor klachten als vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn en stijve spieren en gewrichten. Thaise Yoga Massage is een unieke manier om je terug vitaal en fit te voelen.

PRIJS : €55/€75/€105 - 60/90/120 minuten

Aroma Olie Massage

geuren_en_oliën.png

Een zachte deugddoende massage om even te ontsnappen aan de dagelijkse stress. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van etherische oliën welke een helende werking hebben op de huid. Pijnlijke spierknopen worden via strijkingen en knedingen weggemasseerd. Deze massage verbetert de bloedsomloop en helpt afvalstoffen verwijderen. Aan te raden voor wie kiest voor een ontspannende wellness ervaring.

PRIJS : €55/€75 - 60/90 minuten

Kruiden Massage

Massagestenen

Kruidenstempels worden in Thailand al eeuwen gebruikt als onderdeel van traditionele massages. Een mengeling van ontspannende, reinigende en activerende Thaise kruiden zoasl o.a. koriander, lavendel en verse gember wordt gebonden in een linnen doek. De kruidenstempel wordt met stoom verwarmd en op het lichaam aangebracht. De heilzame werking van de kruiden en de warmte van kruidenstempels maken de spieren soepeler en activeren de bloedcirculatie.

PRIJS : €55 - 60 minuten

Thaise Voetreflexologie

reflexologie Therapy

PRIJS : €55 - 60 minuten

Thaise Voetreflexologie is een verkwikkende behandeling van de voeten en onderbenen, dat sterk beïnvloed werd door de Chinese vorm van voetreflexologie die duizenden jaar oud is. Deze behandeling is uitermate geschikt voor klachten als migraine, vermoeidheid, stress, mentale spanningen, hoofdpijn en lusteloosheid. Het is een helende kunst waarbij gebruik gemaakt wordt van druk op reflexpunten op de zolen van de voeten die corresponderen met organen, spieren, botten en weefsels. Stimulatie van deze reflexpunten bevordert het natuurlijk genezingsproces, activeert terug de energiedoorstroming en zorgt voor een heerlijke ontspanning.

PAKKETTEN

Thai Explorer
Siam Relax
Anti-Stress Package

Combinatie Thaise Traditionele Massage + Aroma Olie Massage

PRIJS: €105 - 120 minuten

Oriental Experience

Thaise Olie Massage + Voetmassage

PRIJS: €105 - 120 minuten

Herbal package

Rug-, nek- & schoudermassage + Voetmassage

PRIJS: €75 - 90 minuten

De Luxe Package

Thaise Traditionele Massage + Voetmassage

PRIJS: €105 - 120 minuten

Thaise Traditionele Massage + Herbal Pack

PRIJS: €80 - 90 minuten

Thaise Traditionele Massage + Herbakl Compress + Voetmassage + Aroma Olie Massage

PRIJS: €155- 180 minuten